Personaliseer jouw merk

GIFjes

GIFjes maken is de perfecte manier om jouw merk op te laten vallen en tegelijkertijd herkenbaar te maken. Vraag je je af waar je GIFjes allemaal voor kan gebruiken? Wat dacht je hiervan:

  • Instagram stories. GIFjes zijn ideaal om te gebruiken in jouw eigen instagram stories. Door GIFjes te gebruiken in jouw huisstijl worden jouw stories herkenbaar.
  • Engagement. Door GIFjes op de juiste manier te uploaden naar Instagram kan niet alleen jij, maar ook jouw klanten (en eigenlijk de rest van de wereld) gebruik maken van jouw GIFjes. Je creëert hierdoor meer engagement en herkenbaarheid met jouw klanten. Bij het GIF pakket zit een gratis gids hoe je je GIFjes inzet.
  • Posts en headers. Gebruik je GIFjes niet alleen in je stories maar ook in je posts of sociale media headers zoals op Facebook, wedden dat ie meer opvalt?
  • E-mails. Naast sociale media kan je GIFjes ook gebruiken voor je e-mails. Maak jouw e-mailcampagnes interessanter door bijvoorbeeld een bewegend logo toe te voegen of maak je persoonlijke e-mails nóg persoonlijker met een geanimeerde handtekening. Zeker dat mensen jou sneller herinneren met zo’n unieke mail.
  • Website. GIFjes kan je ook inzetten op je website! Animeer jouw logo, slogan of ander merkbeeld en laat je website stralen.
Plan een gratis intake gesprek

Benieuwd naar voorbeelden? Deze klanten gingen je voor:

House of Essence

House of Essence is een plek waar je kan connecten met je Essence, aan de hand van de pilaren health, sustainability en spirituality. Vertraging is hierbij essentieel. Het was dus erg belangrijk dat het GIF pakket voor House of Essence zou bestaan uit gifjes die rust uitstralen. Waar de meeste GIFjes dus erg flashy zijn heb ik hier hele trage bewegingen gekozen, elke GIF duurt 15 sec. Even langs als een instagram story. De 3 iconen staan symbool voor de pilaren die allemaal terug gaan naar hun Essence.

van Thiel & Company

van Thiel & Company is een brand & organization consultancy bureau in Rotterdam. Patrick (van Thiel) benaderde mij om een GIF pakket met 10 GIFjes samen te stellen voor verschillende doeleinden. Ten eerste wilde hij zijn favoriete quotes animeren om te gebruiken in LinkedIn en andere sociale media posts om meer aandacht te genereren. Ook wilde hij graag een geanimeerd logo om o.a. in zijn e-mailfooter te gebruiken. Daarnaast heb ik de huisstijliconen geanimeerd. Alle GIFjes zijn daarbij ook toepasbaar in powerpoint presentaties.

Pretty ECO

Pretty ECO is mijn eigen passieproject! Een webshop waar wij Fairtrade producten importeren uit Sri Lanka gemaakt van olifantenpoep! Olifantenpoeppapier dus, een duurzaam product met een bijzonder verhaal.

Culicool

Culicool is een inspirationeel platform voor mensen die FIT en SLANK willen worden, niet met een dieet maar door middel van de Culicool lifestyle. Deze GIFjes zijn ontwikkeld om de instagram stories herkenbaarder te maken en engagement te genereren met de doelgroep, oftewel de “Culicoolers”.

UpTop

UpTop profileert zichzelf als klantvriendelijkste webontwikkelaar van Nederland. Met de focus op klanten creëerde ik voor UpTop dit GIF pakket met een showcase van de logo’s van een aantal van hun meest gewaardeerde klanten.

Tarieven

€249,- EX.btw. voor 5 GIFjes.

€399,- EX.btw. voor 10 GIFjes.

 

Inclusief:
– 5 of 10 GIFjes in HIGH res en web formaat
– PDF met instructies voor gebruik

 

Optie tot uitbreiden:
– €99,- voor 1 uur inspiratie call om GIFjes te bedenken
– €59,- Per los GIFje

Plan een gratis intake gesprek Contact